Middelgrote stadstuin.

Deze middelgrote stadstuin is gerenoveerd na de realisatie van een aanbouw waardoor de aansluiting tussen huis en tuin verbroken was. De tuin is eigendom van een plantenliefhebber die alle planten in de tuin wilde behouden, aangevuld met nieuwe planten die een harmonisch geheel opleveren.

Voor deze klant heb ik een nieuw ontwerp gemaakt waarin huis en tuin weer samen komen en de bestaande en nieuwe planten fraai tot hun rechtkomen. Karakteristiek in het ontwerp is de cirkelvorm van het centrale gazon en de omliggende grindpaden langs borders met bloemrijke vaste planten. De paden meanderen door de tuin en nodigen uit om langs de fraaie borders te wandelen. De hagen zorgen voor structuur in de tuin waardoor het ontwerp in de wintermaanden ook duidelijk zichtbaar is. Coulisses belemmeren het zicht op de totaaltuin en zorgen daarmee voor spanning in de tuin.Neem contact op!

Ruim 25 jaar ben ik bezig met het ontwerpen en inrichten van tuinen. Dat doe ik met passie en creativiteit om mijn klanten een verbluffend mooie tuin te bezorgen waarmee zij zich happy voelen. Tuinen voor hun op maat gemaakt en voor elk budget.


contact@ellenvriendtuinen.nl | 0630699187

image

Ellen Vriend

image
image
image
image
image
image